NAŠE GOZDARSKE PRIKOLICE SO OZNAČENE Z NOSILNOSTJO.
PRIMER: FT- GOZDARSKA PRIKOLICA. 7- NOSILNOST PRIKOLICE.
PRIKOLICE SO LAHKE IN VZDRŽLJIVE.

FT 7

Naša najmanjša prikolica, primera za traktorje do 70 konjskih moči. Prikolica primerna za kmetijske uporabnike in pa tudi za profesionalce kateri želijo z prikolico priti do vsakega hloda   

FT 9

Najbolj prodajana in želena prikolica med splošnimi uporabniki. Prikolico lahko uporabljamo kot profesionalno prikolico in tudi kot vsestranski priključek na kmetiji. Z 9imi tonami nosilnosti in širino 208 cm je izredno zmogljiva, stabilna in….

FT 11

Prikolica za resno uporabo in delo v gozdu za vsakega profesionalnega uporabnika. Z njeno nosilnostjo (11 ton) in okretnostjo bo navdušila vsakega uporabnika. V kombinaciji z pravilno izbranim dvigalom nezamenljiva prikolica!

FT 12

2 cevna šasija in 12 ton nosilnosti. V kombinaciji z Black Bruin notranjim pogonom in 9 metrskim dvigalom boste lahko dolga leta  naredili vse, od izvoza iz gozda do naklada tovornjakov. 

FT13

Naša največja gozdarska prikolica z 13 tonami nosilnosti bo kos vsem profesionalcom. Z enocevno šasijo vam daje možnost naknadnega montaže bočnih nosilcev (ročic) hkrati vam pa daje močno čvrsto in hkrati lahko konstrukcijo.